MatchOffice святкує 20 років як провідний портал оренди робочих просторів

MatchOffice святкує 20 років як провідний портал оренди робочих просторів

02
вер.
2024
Steen Uno
Цієї осені виповнюється 20 років з моменту, коли MatchOffice був створений і запущений у Копенгагені як новий інноваційний вебпортал, спрямований на допомогу в пошуку орендарів для данських бізнес-центрів, але дуже швидко розширився до серії аналогічних європейських робочих просторів.
02
вер.
2024
Steen Uno


Двадцять років тому данський брокер з нерухомості та підприємець Якоб Далхофф, який нині живе та працює у Львові, разом зі своїм колишнім бізнес-партнером Гауке Хаасом розробили та запустили новий інноваційний вебпортал для оренди — MatchOffice.

У наступні роки MatchOffice.com розширився як незалежна маркетингова платформа для брокерів, комерційних компаній з нерухомості та приватних орендодавців, охоплюючи Німеччину, інші великі країни Західної Європи, а згодом США, Близький Схід, Азію, Африку та інші регіони.

Сьогодні MatchOffice, штаб-квартира якого тепер знаходиться у Львові, закріпив свій рівень і статус як одного з провідних гравців на глобальному ринку оренди комерційної нерухомості.

Після пандемії оновлений та модернізований MatchOffice.com представляє та пропонує понад 12 000 гнучких робочих просторів по всьому світу.

 

Сильне зростання

"Цього літа ми впровадили оновлену версію нашого бекенду для провайдерів, що забезпечує спрощений процес створення та редагування оголошень," підкреслює генеральний директор MatchOffice Якоб Далхофф.

"Ми також створили наш перший інструмент штучного інтелекту, інтеграцію з ChatGPT, яка допомагає орендодавцям швидко створювати детальний опис оренди. Крім того, ми нещодавно представили нові функції для покращення реклами в соціальних мережах."

  



"Цієї осені ми працюємо над запуском важливих маркетингових ініціатив у кількох 
наших найсильніших національних ринках оренди," зазначає генеральний 
директор MatchOffice Якоб Далхофф.

 

"У ці місяці ми працюємо над запуском значних маркетингових ініціатив на кількох наших найбільших національних ринках оренди.

На тлі прориву гібридного робочого процесу наша глобальна індустрія оренди комерційної нерухомості стикається з сильним зростанням кількості локацій. Також провайдери беруть менші простори на коротші терміни," додає Якоб Далхофф.

 

Підтримка України

Коли армія Росії почала свої жорстокі напади на українське населення 24 лютого 2022 року, щоденні робочі процеси та рутина в компанії MatchOffice зазнали серйозних змін — один із співробітників був змушений приєднатися до армії.

MatchOffice вирішив піти в наступ і почав розробляти великі програми допомоги та підтримки для численних жертв і воїнів, частково в співпраці з Міжнародним Ротарі клубом у Львові. 

 



MatchOffice і Якоб Далхофф організували різноманітні підтримуючі пожертви, від 
подарункових наборів LEGO для вдячних дітей до генераторів для лікарень та 
мобільних клінік для українських військових на передовій»."


 

Якоб Далхофф став рушійною силою гуманітарних проектів, таких як виробництво та розподіл мобільних клінік для української армії на передовій, генераторів для лікарень у Харкові та Миколаєві, пожертвування термостатів для обігріву ніг і рук українських солдатів взимку.

У ці складні часи Якоб Далхофф також вважав своїм обов'язком підтримувати моральний дух серед своїх 40 співробітників MatchOffice у Львові.

 

Подальше вдосконалення

"У тісній співпраці з нашою данською сестринською організацією, Lokalebasen.dk, MatchOffice тепер є найсучаснішою та інноваційною платформою оренди бізнес-нерухомості з міжнародною присутністю в 20 країнах.

Цього літа ми інтенсивно працювали над подальшим покращенням якості комунікації та її персоналізації для наших клієнтів, потенційних клієнтів та партнерів," зазначає Якоб Далхофф.

  



"Штаб-квартира MatchOffice у Львові інтенсивно працює над подальшим 
вдосконаленням своєї 20-річної платформи оренди комерційної нерухомості, 
забезпечуючи оновлені, спрощені та ефективні процеси під час використання послуг MatchOffice."

 

"Ми процвітаємо, розвиваючи нашу місію та бізнес на високо конкурентному ринку, забезпечуючи оновлений, спрощений та ефективний процес використання послуг MatchOffice.

І я почуваюся впевнено і оптимістично щодо того, що MatchOffice зможе відзначати ще багато чудових ювілеїв, сподіваюсь, зовсім в іншому мирному майбутньому тут, в Україні," підсумовує Якоб Далхофф.  ●

 

 

Читайте далі:
MatchOffice.com: Our company history over 20 years
MatchOffice.com: Commercial space for rent worldwide
MatchOffice.com: Danish frontline fighter in Ukraine turns 50
MatchOffice.com: Danish company works on high alert in Ukraine

 

 

 

 

 

 

Ми співпрацюємо
  • Лого партнера MatchOffice
  • Лого партнера MatchOffice